Orice faci pt Domnul, nu rămâne nerăsplătit...!!!

imaginea utilizatorului Cristi Pinzariu

Pe scurt, o întâmplare petrecută în această dimineață:

Înainte să merg la rugăciune, am intrat la o farmacie să cumpăr ceva medicamente. După ce am ieșit din farmacie și am plecat mai departe, am numărat banii și am văzut că mi-a dat rest cu 5 RON mai mult...a gresit. În acel moment mi-a venit în minte îndemnul că trebuie să fim credincioși în lucrurile mici... așa că m-am întors din drum să înapoiez cei 5 ron. Farmacista a zâmbit, oarecum mulțumită și uimită că m-am întors cu banii.

După rugăciune, vine un frate la mine și îmi dă 10 RON în Numele Domnului )
Și iată cum, dacă am ales să nu fiu mai "câstigat" cu cei 5 lei, am primit înapoi 10 lei...
 
Concluzia: orice faci pt Domnul, nu rămâne nerăsplătit... acum, bineînțeles că răsplata Domnului nu înseamnă doar cei 10 RON...El răsplătește mult mai mult; însă întâmplarea a fost faină...faptul în sine, că dacă am ales să fiu cinstit, n-a trecut decât o oră și am primit răsplata pt decizia de a fi credincios într-unul din cele mai neînsemnate lucruri. Prin asta am înțeles încă odata că Dumnezeu chiar răsplătește...uneori mai devreme, alteori mai târziu, dar o va face întotdeauna!!
imaginea utilizatorului Delia R

Domnul ti-a aratat inca o data

Domnul ti-a aratat inca o data ca bizuindu-te pe El, esti mult mai castigat !

Ma bucur ca ai impartasit cu noi aceste lucruri !

imaginea utilizatorului stanley

ai dreptata dar..

intr un fel ai dreptate dar e indicat sa astepti rasplata pe lumea cealalta cei care si au dat tot ce aveau la saraci s au au dev enit martiri stiau ca o sa aibe o rasplata m ai mare in cer

imaginea utilizatorului Ionut Emanuel

 

 

Membru F4J