Interventie Divina

imaginea utilizatorului Delia R

Doar intervenţie Divină poate fi ziua de azi, când mergi cu două disertaţii deodată şi „zburând” de la una la alta mai uiţi unele lucruri care trebuia să le fi pus la una, te gandeşti mai apoi, dar degeaba, e prea târziu, e program de vară deja chiar şi la Bibliotecă, chiar dacă eu încă n-am intrat la program de vară, mai am vreo 3 zile până trec şi eu la program de vară.

Pe lângă că Biblioteca e la program de vară, mai sunt şi Librăriile la „program fără cartea de care aveam eu nevoie” şi nici netu nu mă prea ajută. Aşa că neavând altă soluţia am navigat cred că cu credinţă, şi netu era deja tare domol, de cât l-am solicitat să-mi dea ce-i cer, şi se vede într-un final luminiţa de la capătul tunelului. Dau în sfârşit pe linkul salvator şi se descarcă arhivarea şi mă rog să fie cartea mea cea minunată scanată (că doar aşa scria la link).

Am aşteptat cu emoţie şi cu sufletul la gură descărcarea şi dau să îl dezarhivez, să mi-l salvez bineînţeles, şi bucuroasă că în sfârşit am găsit ce am căutat, mai dau de un hop, hopa că are parolă documentul pdf-ul. Atât de aproape şi totuşi atât de departe mă gândeam. Şi ce-mi rămâne să fac, e să încerc câteva parole, după prima şi a doua încercare mi s-a cam tăiat elanul. Dau în sfârşit a treia încercare fără pic de speranţă aproape şi când văd că merge, mai că nu-mi vine a crede, oauuuuuuu. ÎN SFÂRŞIT. Slavă Domnului, cartea mult căutată! 

N-am comis vre-o fraudă că am descărcat-o, era oricum pt uzul studenţilor, dar nu a celor din Oradea bineînţeles. La cine să mai cer permisiunea sâmbăta la ora 13 ?? Toată lumea e în weekend, numai neoronii mei mai muncesc de zori la finalizarea lucrării mult aşteptate să se apropie de final. Dar ce final fără metodologie ? Zero. Aşa că suflu uşurată că lucrarea are şi metodologia mult căutată .